Fudbaler Bologne htio sačekati Mandžukića poslije meča, a Mihajlović ga spustio na zemlju

"Bolje da ga ne čekaš..."

Fudbaler Bologne htio sačekati Mandžukića poslije meča, a Mihajlović ga spustio na zemlju

Trener Bologne Siniša Mihajlović priznao je kako je jedan njegov fudbaler htio nakon meča protiv Juventusa ispred stadiona sačekati Marija Mandžukića.

Podsjetimo, Stara dama je pobijedila Bolognu u gostima sa 1:0, a fudbaler domaće ekipe Ibrahima Mbaye imao je nekoliko teških duela sa Mandžukićem zbog kojih mu je očito zamjerio.

U jednom duelu on i Mandžukić su se zamalo potukli, pa je Mbaye nakon meča htio ispred stadiona vidjeti i treće poluvrijeme.

Ipak, u tome ga je spriječio njegov trener Mihajlović.

"Ibrahima je bio nervozan i htio je pričekati Mandžukića nakon utakmice. Spriječio sam Mbayea da ne ide u veći sukob s Mandžukićem, iz toga ništa dobro ne bi izašlo za njega. Znam Mandžukića, on obožava takve situacije", kaže Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, on je komentarisao i samu utakmicu.

"Bili smo izjednačeni s Juventusom na svim nivoima, a u nekim trenucima smo igrali i bolje. Pokazali smo sjajan duh, igrali smo dobar nogomet i pokušali biti pozitivni bez obzira tko nam je protivnik", poručio je srbijanski trener na kraju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi