On je navodno povrijeđen, ali također su sve glasnije priče da za njega više nema mjesta u Interu, te da klub želi da ga proda.

Bivši kapiten sasvim iskreno

Mauro Icardi se obratio javnosti: Ne znam da li oni vole mene, kao što ja volim Inter!

Esmer Oštraković

Mauro Icardi nedavno je smijenjen sa mjesta kapitena u Interu, a nakon toga utakmice svog kluba prati sa tribina.

Danas se bivši kapiten kluba oglasio objavom na instagramu, u kojoj je još jednom iskazao ljubav prema Interu, ali kako kaže nije siguran da li je obostrana.

"U najtežim trenucima se pokazuje najveća ljubav. Baš u takvim trenucima odlučio sam da budem uz Inter, jer sam čuo da moji golovi mogu da pomognu. Svi su mislili da smo loš tim, a ja ni pored svega toga nisam otišao, jer volim ove boje. Odbio sam brojne ponude koje bi malo ko odbio, igrao sam u bolovima. Boljelo je do suza danima. Jer, kada izađete na teren zaboravite na bol i želite da date maksimum. Nikada nisam slušao doktore, jer sam htio da igram, zbog Intera i ljubavi prema ovim bojama", napisao je Icardi te je dodao:

"Ova ljubav se uči u mojoj kući. Uvijek sam bio ljut na saigrače kada su htjeli da idu. Poštovao sam i navijače i grad i klub, svakog trenera, želio sam uvijek dobro svakom novom igraču. Navijači znaju šta sam sve uradio, ali svaka žrtva je zbog ljubavi. Ne znam da li u oni koji donose odluke vole mene, kao što ja volim Inter. U svakoj porodici se dešavaju dobre i loše stvari, ali ljubav pomaže da se prebrode. Potrebni je poštovanje i to su moji principi. U životu i u Interu, i za Inter", završio je Icardi.

On je navodno povrijeđen, ali također su sve glasnije priče da za njega više nema mjesta u Interu, te da klub želi da ga proda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.