Nasmijao mnoge

Zašto je Willian tako prestrašen izašao iz svlačionice Chelseaja?

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja sinoć su na svom terenu pobijedili Tottenham sa 2:0 u meču 28. kola engleskog Premiershipa.

Plavci su uspjeli konačno da prikažu dobru igru pred svojim navijačima i zasluženo dođu do pobjede protiv gradskog rivala. Chelsea je sve riješio u drugom dijelu kada smo vidjeli oba gola.

Prvo je u 57. minuti Pedro pogodio za 1:0, dok je konačnih 2:0 nevjerovatno čudnim autogolom postavio Trippier. Nekih pola sata ovog meča odigrao je i Willian koji sve češće "grije" klupu Plavaca u posljednje vrijeme.

Willian je hit na društvenim mrežama, ali ne zbog poteza na terenu već zbog sjajnog videa koji se pojavio na Twitteru. Brazilac je tako zbunjeno i prestrašeno izašao iz svlačionice da je prosto nemoguće da se nećete nasmijati kada ga vidite.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.