Caballero je veliki gospodin: "Prvo sam prišao Kepi i rekao mu par stvari"

Dao podršku svom kolegi

Caballero je veliki gospodin: "Prvo sam prišao Kepi i rekao mu par stvari"

Endin Čaušević

Iskusni argentinski golman Willy Caballero dobio je šansu sinoć da brani za Chelsea u pobjedi protiv Tottenhama.

Caballero je bio rezerva sve do sinoć, a šansu da zaigra od prve minute dobio je nakon što je Kepa Arrizabalaga napravio veliku glupost. Mladi španski golman na meču protiv Manchester Cityja odbio je izaći iz igre i to je Maurizio Sarri odmah kazni.

Sarri je odlučio da Kepa preseli na klupu, a Caballero je neočekivano dobio šansu koju je čekao od početka sezone. Iskusni golman je nakon utakmice priznao da mu je Kepa dao podršku, ali je i on pokazao da je zaista veliki gospodin.

Caballero je priznao da je bio iznenađen kada je vidio da će igrati od prve minute i prvo što je uradio je da je otišao do Kepe kako bi s njim popričao o svemu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Istina je da mi je on dao podršku kada je čuo da ja branim. No, kada je trener rekao da sam na golu odmah sam prišao Kepi i dao mu savjet. Rekao sam mu da mora nastaviti maksimalno raditi i da se u karijeri dešavaju tako teške odluke, ali da na njih mora biti spreman. Jedan drugom smo podrška i to je jako važno", rekao je Caballero nakon utakmice.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti