Sarri će još neko vrijeme trenirati strogoću na Kepi

Ostat će na klupi

Sarri će još neko vrijeme trenirati strogoću na Kepi

Španski golman Kepa Arrizabalaga još neko vrijeme neće moći da mirno spava.

Trener Chelseaja Maurizio Sarri odlučio je da će još neko vrijeme kažnjavati svog prvog čuvara mreže nakon što je u finalu Liga kupa odbio izaći iz igre.

Podsjetimo, sinoć je na golu Plavaca bio Willy Caballero koji je sačuvao mrežu u domaćoj pobjedi protiv Tottenhama od 2:0.

Nakon meča Sarri je rekao da će se Kepa uskoro vratiti na teren, ali da ne zna na kojoj će to utakmici biti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je bila prava odluka ostaviti ga na klupi jer je napravio veliku grešku. Platio je prvo cijenu klubu, pa i timu, a mislim da je vrijeme da to prestane. Ne znam da li će već u sljedećem meču biti na terenu, ali u jednom od naredna dva hoće sigurno", kaže Sarri koji će tako još malo trenirati strogoću na svom golmanu.

Inače, Chelsea u sljedećem susretu igra u gostima protiv Fulhama.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi