Pred derbi

Grobari se podijelili, ovaj transparent dovoljno govori kakva je situacija među njima

Edmir Škorić

Od 18 sati igra se beogradski derbi između Crvene zvezde i Partizana, a a na stadionu Rajko Mitić očekuje se i veliki broj navijača Partizana.

Kada su u pitanju navijači Partizana, oni su već imali uvertiru za derbi, pa su tako istakli transparent kojim se obraćaju "Grobarima s juga".

"Džabe vam besplatne karte,pozivi,bakljade i parole...Kad niko neće da podrži cigane,murijaše i poltrone", pisalo je na transparentu grupe navijača Partizana.

Srpska policija spremna je da pruži maksimalnu zaštitu svim gledaocima koji dođu na 159. derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Najveći izazov za organe reda biće obezbjeđivanje tri zaraćene frakcije gostujućih navijača.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.