Igrač Tottenhama je namjerno nagazio protivnika i nije sankcionisan

Utakmica je dobila i svoje treće poluvrijeme

Ne stišava se bura nakon utakmice: Ono je odvratno, ne znam zašto igrači nisu reagovali

S. Pašalić

Utakmica između Tottenhama i Arsenala koja je danas završila rezultatom 1:1 je dobila svoj nastavak i nakon kraja utakmice.

Mnogo je situacija sa današnje utakmice koje su izazvale dosta polemike, a više nezadovoljstva nakon kraja utakmice je bilo kod navijača Arsenala koji smatraju da je u nekoliko situacija njihov tim bio oštećen.

Nova sporna situacija koja je kod navijača Arsenala izazvala frustracije je ona koja se desila na samom kraju utakmice kada je u velikoj gužvi ispred gola Arsenala Davinson Sanchez 'obilježio' igrača Arsenala Laurenta Koscielnyja.

Sanchez je duboko u sudijskoj nadoknadi vremena nagazio Koscielnyja, a glavni sudija Taylor nije ovaj detalj sankcionisao javnom opomenom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Arsenala su iskazali bijes ovom odlukom nakon meča te su putem društvenih mreža pozvali Nogometnu asocijaciju Engleske da dodatno razmotri ovaj detalj i kazni igrača Tottenhama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.