Solskjaer je dobio bar jednu dobru vijest koja mu ulijeva nadu za prolazak dalje

Nada za prolazak dalje još uvijek tinja

Solskjaer dobio sjajne vijesti pred uzvratnu utakmicu protiv PSG-a

S. Pašalić

PSG će u srijedu na svom terenu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka ugostiti Manchester United.

Nakon što je u prvoj utakmici na Old Traffordu golovima Kimpembea i Mbappea stigao do pobjede PSG će pokušati sačuvati veliku prednost iz prve utakmice.

U prvoj utakmici Parižani su zbog povreda bili bez dvojice bitnih igrača Neymara i Cavanija, a čini se da će tako biti i u uzvratnoj utakmici.

Za Neymara je bilo jasno da neće nastupiti u ovoj utakmici, ali se očekivalo da bi se Edinson Cavani mogao vratiti, posebno nakon što je počeo trenirati s ekipom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prema riječima Thomasa Tuchela Cavani će vjerovatno propustiti meč protiv Uniteda, a li bi utakmicu mogao pratiti s klupe.

"Nemam vijesti o Neymaru, Cavani se vratio i trenirao je s ekipom prvi put nakon povrede. Mislim da neće biti spreman za uzvratnu utakmicu", rekao je Tuchel.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.