Neymar: Želim li igrati u Realu? Tamo bi svaki fudbaler želio igrati

Komplimenti na račun Madriđana

Neymar: Želim li igrati u Realu? Tamo bi svaki fudbaler želio igrati

Brazilski as i napadač PSG-a Neymar još jednom je govorio o mogućnosti da jednog dana pređe u Real Madrid.

Naravno, Neymar se, kao i sve najveće fudbalske zvijezde današnjice, uvijek dovodi u vezu sa transferom u Kraljevski tim, ali on je po ko zna koji put ponovio da je sretan u Parizu.

Ipak, ovog puta je uputio i nekoliko lijepih riječi o Realu.

"Želim li igrati u Madridu? Oni su jedan od najvećih klubova na svijetu. Svaki nogometaš bi volio igrati tamo", rekao je Neymar, a kasnije je dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Vrlo sam sretan u Parizu. Osjećam se odlično tamo. Ali jednog dana, tko zna. Real je očigledno odlična ekipa, jedna od najboljih na svijetu, imam veliko poštovanje prema njima. Ipak, danas se vidim u Parizu".

Inače, Brazilac je još uvijek povrijeđen, ali očekuje se da će se u narednim sedmicama vratiti na teren te biti na raspolaganju svom timu u samom finišu sezone.

Top Komentari

MirzaBarucic
Gurbet! Nikad i nije bio srcem uz Barcelonu. Bio i bice u sjedni najveceg.
3 1
troša
Pravi klošar. Tako će i završit
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi