Mourinho po prvi put komentarisao Solskjaera i isprovocirao navijače Manchester Uniteda

Nije previše optimističan

Mourinho po prvi put komentarisao Solskjaera i isprovocirao navijače Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Nakon otkaza u Manchester Unitedu portugalski stručnjak Jose Mourinho vrijeme provodi većinom gostujući po televizijama u emisijama koje prate Premiership.

Mourinho je poručio da će sačekati pravu ponudu, te da će do kraja ove sezone vjerovatno odmarati od trenerskog posla.

Međutim, Portugalac ne može baš toliko dugo bez fudbala i trenutno radi kao stručni komentator na engleskoj televiziji BeIN Sport.

U emisiji koja je posvećena Premiershipu Mourinho je već neko vrijeme stalni gost, a sinoć je po prvi put pričao i o Ole Gunnaru Solskjaeru i svom dojučerašnjem klubu Manchester Unitedu.

On je poručio da ne vjeruje da promjene u ekipi Crvenih đavola nakon dolaska Solskjaera mogu biti dugoročne, te da nije baš optimista po tom pitanju kada se radi o Manchester Unitedu.

Također, sve to počelo je pričom oko Fulhama koji je nedavno promijenio trenera, odnosno uručili su otkaz Claudiju Ranieriju, a posao je dobio neiskusni Scott Parker.

Mourinho je jasno dao do znanja da to nije dobar potez baš kao ni potez Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da li je Fulham mogao naći boljeg trenera od Ranierija? Nikako. MOžete li porediti njegovo iskustvo s iskustvom novog trenera Scotta Parkera? Nema šanse", počeo je Mourinho, a zatim se dotakao Solskjaera i Uniteda.

"U fudbalu nekada se dogode momentalne promjene i primjer je moj bivši klub. Ne vjerujem previše u te promjene i njihovu dugoročnost. Takve promjene su momentalne i nekada daju pozitivne rezultate, ali to ne traje previše dugo", poručio je portugalski stručnjak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sarajevo19
mozes plakat koliko god hoces Hahah
3 3
teddy sheringham
Ole uze bodova u dva mjeseca, kao ti u dvije godine. Nestani bruko.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi