Nikad bliže odlasku

Jedan potez Wande sve otkrio: Je li ovo novi klub Icardija?

Agent Maura Icardija Wanda Nara ponovo je u centru pažnje.

U Italiji se već danima, možda čak i sedmicama, piše samo o njoj, Icardiju i Interu, a čini se kako je Wanda jednim potezom na Instagramu riješila brojne dileme.

Ona je vrlo popularna na ovoj društvenoj mreži. Wandu prati skoro pet miliona ljudi, a ona samo 801. Zanimljivo, prije današnjeg dana postojao je samo jedan klub kojeg je Wanda pratila na Instagramu, a to je naravno bio Inter.

Ipak, ona od danas prati i Real Madrid što se može protumačiti na dva načina. Prvi je da će Icardi biti novi fudbaler Kraljevskog tima, a drugi da ovim potezom Wanda samo dodatno 'bocka' upravu Nerazzurra od koje traži bolje uslove za svog klijenta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Icardi za Inter ne igra već neko vrijeme, a sve su prilike da ga neće biti ni u timu koji će konkurisati za utakmicu Evropa lige protiv Eintraht Frankfurta.

Icardi je ove sezone odigrao ukupno 28 utakmica, postigao je 15 golova i upisao tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.