Momci, za 8. mart ćete morati napraviti pauzu, ali u ostalim danima će biti uživanja

Mnogo sjajnih mečeva

Momci, za 8. mart ćete morati napraviti pauzu, ali u ostalim danima će biti uživanja

Ljubitelji fudbala širom svijeta će ove sedmice doći na svoje obzirom da će imati priliku geldati nekoliko vrlo uzbudljivih utakmica. 

Naravno, ove sedmice nam se na male TV ekrane ponovo vraća Liga šampiona s revanš susretima osmine finala što nam sigurno garantuje sjajan fudbal.

Za početak ćemo večeras gledati susrete Dortmund - Tottenham i Real Madrid - Ajax, dok su sutra na rasporedu mečevi Porto - Roma i PSG - Manchester United.

Ove sedmice nam se vraća i Evropa liga i to sa prvim susretima osmine finala. Između ostalog sastat će se Frankfurt i Inter, Rennes i Arsenal, Chelsea i Dynamo Kiev, a javnosti na našim prostorima svakako će biti najzanimljiviji susret između Dinamo Zagreba i Benfice.

Kada je u pitanju sljedeći vikend, imat ćemo priliku da pogledamo veliki derbi između Arsenala i Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi