Čudesni Cristiano Ronaldo je odigrao najbolji meč kada je najviše bilo potrebno. Odveo je Juve u četvrtfinale i torinski tim je sa njim među favoritima za naslov (Foto: EPA)

Bio je uvjeren u prolaz dalje

Evra objavio razgovor sa Ronaldom pred Atletico: Brate, razbićemo ih!

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Patrice Evra objavio je na Twitteru screenshot razgovora sa Cristianom Ronaldom nekoliko dana pred revanš meč Lige prvaka između Juventusa i Atletico Madrida.

Ronaldo je blistao protiv Jorgandžija. Postigao je hat-trick u pobjedi Stare dame od 3:0, a Evri je pred utakmicu u porukama napisao da će Juve razbiti Atletico.

"Ovo su poruke između mene i Cristiana pet dana prije velikog povratka. Ovo samo pokazuje samopouzdanje i posvećenost najboljeg igrača svijeta. Trebamo reći hvala ocu i majci i naravno Bogu što nam je dao tako divnog čovjeka i nevjerovatnog igrača", napisao je Evra, te je dodao:

"U svakoj prilici i pod velikim pritiskom moj brat pokazuje ko je glavni. Ne budite ljubomorni, samo vam želim pokazati ovo, a ako se ne slažete sa mnom, ne mogu vam pomoći. Uživajte u životu, ali morate priznati da je on najbolji među najboljim. Ne pokušavajte otkriti broj telefona", napisao je Evra.

U razgovoru je Ronaldo jasno poručio...

"Proći ćemo brate. Razbićemo ih", napisao je CR.

Na kraju se to i dogodilo. Ronaldo je razbio Atletico, postigao im je 25. gol u karijeri i odveo je Juve u četvrtfinale Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovako je izgledao razgovor Evre i Ronalda...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.