Nevjerovatna reakcija Piquea: Dobio pitanje o Ronaldu, on počeo pričati o Messiju
Defanzivac Barcelone odigrao je protiv Lyona odličan meč. Na kraju je uspio postići i pogodak i tako začiniti sjajnu noć (Foto: EPA)

Zanimljiva situacija

Nevjerovatna reakcija Piquea: Dobio pitanje o Ronaldu, on počeo pričati o Messiju

M. Šljivak

Gerard Pique postigao je sinoć svoj sedmi gol u sezoni u duelu Lige prvaka protiv Lyona (5:1).

Nakon meča štoper Katalonaca se našalio sa trenerom Ernestom Valverdeom i istakao je da se nada da će ga uvjeriti da mu promijeni poziciju.

"Ako vidim da se Luis Suarez umorio onda ću reći treneru da me stavi u napad. Nadam se da ću ga uspjeti uvjeriti u to. Mogu vidjeti sve prednosti kada je u pitanju postizanje golova. Uvijek sam volio pomagati napadačima", rekao je Piquea.

Ipak, pored šale defanzivac Barcelone je ostao poprilično miran kada su ga novinari pitali o bivšem saigraču iz Manchester Uniteda Cristianu Ronaldu koji je izbacio Atletico Madrid iz Lige prvaka.

Dobio je pitanje o hat-tricku kojeg je CR postigao, ali Pique je imao zanimljiv odgovor.

"Velika zvijezde su bitne, ali ne mogu sami osvajati trofeje", rekao je Pique, a z atim je dodao:

"Imati nekoga kao što je Lionel Messi u timu daje vam neophodnu mirnoću u utakmicama. Ono što on radi nije normalno. Odigrao je odličan meč, postigao je dva gola, imao je dvije asistencije i jedna lopta mu je izbačena sa linije", rekao je Pique.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaista zanimljiv odgovor zvijezde Barcelone. Očigledno da nije želio pričati o Ronaldu u noći kada je Barca ostvarila plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Možda je tako i najbolje po njega i ostatak tima...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juve88
Piqe još sanja dzeksona iz prošle sezone, ubio ga dijamant bože rakovo ga ko šupu
2 2
epa
kada vas sutra spoji zljijeb pricat ces sa šacirom o Ronaldu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi