"Učinićemo sve da dovedemo Mbappea"
Fantastični napadač ima samo 20 godina i već je među najboljim na svijetu. Najbolje godine su tek pred njim i sigurno da će jednog dana uzeti Zlatnu loptu (Foto: EPA)

Sportski direktor Juventusa najavio

"Učinićemo sve da dovedemo Mbappea"

M. Šljivak

Kylian Mbappe je fantastičnim nastupima u dresu PSG-a i reprezentacije Francuske privukao veliku pažnju na sebe.

Često se 20-godišnji fudbaler povezuje sa odlaskom iz Pariza. Glavni kandidat za njegovo dovođenje je Real Madrid, koji je navodno spreman da izdvoji 300 miliona eura za njegove usluge.

Međutim, kako navodi italijanski Tuttosport, koji je glasilo torinskog Juventusa, Stara dama čini sve kako bi potpisala Mbappea.

Sportski direktor kluba Fabio Paratici navodno je izjavio: Učinićemo sve da potpišemo Mbappea...

Tuttosport rijetko griješi kada su u pitanju vijesti iz Torina. Na naslovnici njihovog lista jutros je osvanula velika fotografija na kojoj su Ronaldo i Mbappe i na kojoj je samo naslov "Nezasiti"...

Iako je interes za njega veliki, Mbappe je prije nekoliko dana javno rekao da će gotovo sigurno ostati u PSG-u i naredne sezone.

Mbappe je u razgovoru za Telefoot bio sasvim jasan. Ostaje u PSG-u i naredne sezone.

"Da, vjerujem da ću biti tu. Mogu čak reći da sam stoprocentno siguran"; rekao je Mbappe, te je dodao:

"Nakon svega što se desilo, čak i prije ovih zadnjih dešavanja, odluka je donijeta. Imamo toliko problema nakon eliminacije iz Lige prvaka i stvarno ne želim još pristajati na muku klubu oko moje situacije. Nema potrebe da se brinu, tu je sve jasno", rekao je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajni napadač je ove sezone u 33 utakmice ostvario nevjerovatan učinak od 29 golova i 15 asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

teddy sheringham
Drugim riječima, otresao ih Kylian kao slinu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti