Obradovao se povratku Zizoua

Isco: Zidane je pokazao kakav je čovjek

Vijest da će Zinedine Zidane u narednom periodu ponovno voditi Real Madrid posebno je obradovala Isca Alcarona.

Dva uzastopna poraza od Barcelone kojima je Real ispao iz Kupa i praktički ostao bez izgleda za osvajanje naslova prvaka, te ispadanje iz Lige prvaka, rezultirali su odlukom Florentina Pereza da potjera Santiaga Solarija i vrati legendarnog 'Zizoua' na kormilo madridskog kluba.

Zidane je s Realom potpisao ugovor do 2022. godine, a uz navijače, njegov povratak na Santiago Bernabeu obradovao je i Isca koji je bio u Solarijevoj nemilosti u proteklom periodu.

"O Zidaneu znamo sve, kao igrač je bio klasa, a kao trener je osvojio sve. Dobra je vijest za sve što se vratio i to mnogo govori o njegovom karakteru. Vratio se sada kada je teško. On voli Real i nadam se da će nas vratiti na put uspjeha", kazao je Isco, pa dodao:

"Real je klub u kojem zahtjevi ne mogu da budu veći, u obavezi smo da se borimo za svaki trofej. Ovo nije naša godina, ali uvjereni smo da ćemo se vratiti jači nego ikada ranije jer je to u klupskoj DNK".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa francuskim stručnjakom Isco je ranije veoma uspješno sarađivao, pa stoga ne skriva kako će se Zizouov povratak odraziti i na njegovu minutažu, koja ove sezone i nije bila pretjerano velika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.