Uključio se i Bayern

Ponuda za Jovića je pitanje trenutka

Midhat Šljivak

Srbijanski fudbaler Luka Jović (21) imaće ogromnu dilemu kada je izbor novog kluba u pitanju.

Fantastični napadač je meta najvećih evropskih klubova. Povezuje se najviše sa Barcelonom, Kataloncima je prvi izbor kao zamjena za Luisa Suareza, ali i drugi klubovi ga žele.

PSG se prije nekoliko dana također umiješao u borbu za njegov potpis, a njemački i španski mediji pišu da je od danas u igri i minhenski Bayern.

"Imamo provjerenu informaciju u Minhenu da će Bayern u narednim satima poslatu prvu zvaničnu ponudu za Luku Jovića", tvrdi Mundo Deportivo.

Jović naučio lekciju: "E, o tome više ne pričam..."

Ovaj srbijanski reprezentativac koji je rođen u Bijeljini 'žari i pali' u Bundesligi, trenutno je među najboljim strijelcima u Njemačkoj, a sjajne igre nisu prošle nezapaženo i sve se više špekuliše o eventualnom transferu.

Ipak, ovaj mladi napadač se takvim natpisima ne opterećuje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Isključen sam iz svega toga i ne razmišljam o tome. U prošlosti mi je zbog sličnih stvari stvoren veliki pritisak, naučio sam tada lekciju i drugačije sada gledam na takve stvari. Ono što je na meni jeste da na svakoj utakmici dam svoj maksimum i budem najbolji na terenu. Ove sezone mi ide dobro, nadam se da ću tako i nastaviti", kazao je Jović, a prenose mediji iz Srbije.

Ove sezone Jović je za Eintracht postigao ukupno 22 pogotka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.