Jović naučio lekciju: "E, o tome više ne pričam..."

Žele ga brojni velikani

Jović naučio lekciju: "E, o tome više ne pričam..."

Jedan od najtraženijih nogometaša u ljetnom prijelaznom roku svakako će biti Luka Jović.

Ovaj srbijanski reprezentativac koji je rođen u Bijeljini 'žari i pali' u Bundesligi, trenutno je među najboljim strijelcima u Njemačkoj, a sjajne igre nisu prošle nezapaženo i sve se više špekuliše o eventualnom transferu.

Ipak, ovaj mladi napadač se takvim natpisima ne opterećuje.

"Isključen sam iz svega toga i ne razmišljam o tome. U prošlosti mi je zbog sličnih stvari stvoren veliki pritisak, naučio sam tada lekciju i drugačije sada gledam na takve stvari. Ono što je na meni jeste da na svakoj utakmici dam svoj maksimum i budem najbolji na terenu. Ove sezone mi ide dobro, nadam se da ću tako i nastaviti, kazao je Jović, prenose mediji iz Srbije.

Iako se Jović povezuje i s Realom, Interom i Chelseajem, svjetski mediji javljaju kako je najbliže prelasku u Barcelonu čiji su čelnici već uspostavili kontakt s njegovim Eintrachtom. Uz sve to, sportski direktor Katalonaca Eric Abidal je zbog Jovića bio došao i na posljednju utakmicu s Interom, a na tribinama Meazze mu je društvo pravio upravo igračem agent Fali Ramadani. Jasno je kako glavna tema razgovora nije sigurno bilo ono što se događa na terenu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone Jović je za Eintracht postigao ukupno 22 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi