Tuzlaci slavili u Doboju kod Kaknja

Varešanović preporodio Tuzla City: Moji igrači su pravi profesionalci

Fudbaleri Tuzla Cityja danas su upisali važnu gostujuću pobjedu rezultatom 0:2 nad Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Trener Tuzla Cityja Mirza Varešanović bio je zadovoljan partijom svojim izabranika.

"Rekao sam i kada sam stigao u Tuzla City da imamo cilj što prije izaći iz krize i ući u, da taka kažem, mirnu luku. Današnja pobjeda je velika za nas, a ovu priliku bih iskoristio da čestitam igračima na požrtvovanoj, borbenoj igri. Stvarno su ostavili zadnji atom snage da bi ostvarili pobjedu", istakao je Varešanvić, pa nastavio:

"U nastavak sezone ulazimo malo mirniji, ne potpuno mirni, ali malo mirniji jer ima još osam utakmica. Čestitam domaćinima na fer i korektnoj igri, danas smo mi pobijedili i to je to".

"Dobro igramo, igrači stvarno dobro rade. Mogu im samo čestitati na tome kako rade, kako se ponašaju i slušaju. Zaista su pravi profesionalci i ovaj pobjeda je rezultat svega toga", dodao je Varešanović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.