Nema veze što je lopta rukometna

Ko je najbolji fudbaler među rukometnim Zmajevima?

Selektor Bilal Šuman je, uz dosta problema zbog povreda, okupio rukometnu reprezentaciju BiH koja je danas u Sarajevu odradila trening u okviru priprema za predstojeće izazove.

Pred rukometnim Zmajevima je ključni dvomeč kada su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u pitanju - dvomeč protiv Finske.

Prva utakmica se igra u četvrtak u Finskoj, dok je duel u Tuzli zakazan za tri dana kasnije, a dvije pobjede bi BiH dovele na korak od plasmana na Euro.

Današnji trening je protekao u odličnoj atmosferi, a posebno zanimljivo je bilo na njegovom samog početku.

Nakon kratkog obraćanja selektora Šumana igračima, oni su se podijelili u dvije ekipe i zaigrali fudbal - mali.

Iako se igralo sa rukometnom loptom, to nije spriječilo pojedine reprezentativce BiH da pokažu zavidnu fudbalsku tahiku.

Šta vi mislite, ko je najbolji fudbaler među rukometnim Zmajevima?

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.