Iskusni reprezentativac BiH pred Finsku

Prce: Ne smijemo ništa očekivati, moramo dobiti

Rukometna reprezentacija BiH je počela sa pripremama za ključni dvomeč kvalifikacija za EP protiv Finske.

Prije današnjeg treninga na Ilidži, novinarima su se obratili Nikola Prce i naš sjajni golman Benjmin Burić.

"Nema očekivanja, mislim da tu moramo dobiti. Ne smijemo ništa očekivati, morao pobijediti jer smo zaista toliko blizu Evropskog prvenstva. S dvije pobjede bi moli reći da smo jednom nogom tamo. Favoriti jesmo i moramo ići na obje pobjede", istakao je Prce koji će u četvrtak igrati 100 nastup u dresu reprezentacije:

"Sigurno da znače ti brojevi, čast je i još jedan motiv više da dobijemo utakmicu".

"Očekivanja su velika, moramo pobijediti ove dvije utakmice. Ako ne pobijedimo Finsku, ako to ne učinimo onda ne zaslužujemo biti na EP. Moramo biti skoncentrisani 130% da pobijedimo prvu utakmicu i onda da slavimo u Mejdanu", dodao je kratko Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi