Pod trenerskom palicom Bilala Šumana

Rukometni Zmajevi se spremaju za Finsku: Odrađen trening na Ilidži

Pred rukmetnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine su možda i dvije ključne utakmice u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo - protiv Finske.

Selekcija BiH prvu utakmicu igra u Finskoj 11. aprila, dok je revanš sa Fincima tri dana kasnije u Tuzli.

Danas su se rukometaši BiH u sklopu priprema za dvomeč sa Finskom okupili u Sarajevu, te su na Ilidži odradili trening.

Trening pod palicom selektora Bilala Šumana u dvorani Sabit Hadžić je protekao u odličnoj atmosferi i bez problema.

Ipak, treba napomenuti da su Šumanu zbog povreda nedostupni Vladmiri Vranješ, Marko Tarabochia, Ivan Karačić i Marin Vegar, što će svakako otežati posao rukometnim Zmajevima u dvomeču sa Finskom.

Podsjetimo, BiH je u prva dva kola kvalifikacione grupe 5 ostvarila polovičan učinak. Upisala je gostujući pobjedu nad Bjelorusijom (29:30), dok je na svom terenu poražena od Češke (20:25).

Top Komentari

Joks
Dajte napišite imena igrača koji su se 'okupili' - samo pišete ko je 'otpao', ali KO IH JE ZAMIJENIO, KOJI IGRAČI SU SADA NA SPISKU BILALA ŠUMANA? Nijedne novine nisu objavile spisak okupljenih igrača, pobogu novinari!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti