Kolo će obilježiti okršaji četiri vodeće ekipe: Sarajevo će dočekati Široki Brijeg, dok će Željezničar gostovati Zrinjskom

Tri utakmice u direktnom prijenosu

Reflektori će se za vikend paliti samo na jednom premijerligaškom stadionu

Admin Čaušević, foto: T. Hebib

Poznati su termini i službena lica za mečeve 26. kola Premijer lige. Interesantno, reflektori će se paliti samo na jednom stadionu.

Kolo će obilježiti sudar četiri vodeće ekipe. U subotu od 16:30 uz direktan prijenos na Moja TV sastat će se Zrinjski i Željezničar. Pravdu na stadionu Pod Bijelim brijegom će dijeliti Ermin Sivac iz Zenice.

U istom terminu će igrati Krupa - Čelik i Tuzla City - Radnik, Meč u krupi će suditi Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva, a onaj na Tušnju Admir Šehović iz Sarajeva.

Kamere BHT 1 će biti u Ugljeviku gdje će se u subotu od 16 sati sastati Zvijezda 09 i Mladost DK. Za glavnog arbitra na tom meču je delegiran Luka Bilbija iz Prijedora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dva meča na programu su u nedjelju. U Gabeli će od 16:30 igrati GOŠK i Sloboda, glavni sudija na tom duelu bit će Admir Musić iz Sarajeva.

Kolo će zatvoriti utakmica sa stadiona Asim Ferhatović Hase. U 19:30 počet će utakmica Sarajevo - Široki Brijeg. Komitet za sudije i suđenje je odlučio da pravdu na tom susretu dijeli Dragan Petrović iz Banja Luke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.