Željo se sprema za Zrinjski, Ermin Zec radio sa ostatkom ekipe

Plavi pred novim teškim ispitom

Željo se sprema za Zrinjski, Ermin Zec radio sa ostatkom ekipe

S. Mlaćo

Nakon teškog poraza u derbiju od ljutog rivala FK Sarajevo, nogometaši Željezničaru u subotu imaju novi ispit.

Ovaj put će na megdan aktuelnom prvaku Zrinjskom, koji još nije odustao od titule prvaka, dok Plavi vjeruju da će izboriti plasman u Europu.

Amar Osim na raspolaganju će imati sve nogometaše, a navijače i stručni štab svakako raduje povratak Ermina Zeca koji je zbog povrede propustio vječiti derbi.

Zec je danas radio sa ostatkom ekipom i putovat će sa ekipom na ovo gostovanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da će početni sastav Željezničara doživi određene promjene u odnosu na duel sa Sarajevom, no još uvijek nije poznato ko će na klupu nakon katastrofalne partije protiv Sarajeva.

Ekspedicija Željezničara sutra će put Međugorja gdje će dočekati duel sa Zrinjskim koji se igra u subotu od 16:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi