Krenuli u "okršaj", pa se predomislili

Fotografija Miralema Pjanića i Dušana Tadića hit na društvenim mrežama

Endin Čaušević

Fudbaleri Ajaxa i Juventusa remizirali su sinoć u Amsterdamu (1:1) u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka.

Ajax je pokazao da se nije slučajno našao u ovoj fazi takmičenja jer su domaći odigrali odličan meč protiv Juventusa, te su bili veoma blizu da na kraju ostvare pobjedu.

Međutim, Juventus je odigrao još jednu iskusnu utakmicu i sigurno je da mogu biti zadovoljni rezultatom pred revanš meč koji će se igrati u Torinu.

Zanimljiva situacija desila se sredinom drugog poluvremena, a u centru pažnje bili su Balkanci, odnosno Miralem Pjanić i Dušan Tadić. Oni su nakon jedne situacije na terenu krenuli u "sukob", ali kada su vidjeli jedan drugog sve je završilo osmijehom i zagrljajem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.