Dok je gledao Juventus, ispred kuće igrača Rome ukraden auto

Ostali bez Mini Coopera

Dok je gledao Juventus, ispred kuće igrača Rome ukraden auto

Admin Čaušević

Prethodna dva dana igrani su mečevi četvrtfinala Lige prvaka. Jedini remi u četiri meča viđen je na Amsterdam Areni, Ajax i Juventus su odigrali 1:1. 

Susret ispred malih ekrana u svom toplom domu pratila je i porodica Zaniola koju je jutros zatekla loša vijest. Ispred porodične kuće ukraden je automobil majke Nicole Zaniola.

Francesca Costa je ostala bez svog Mini Coopera, a lopovima je poslala i poruku putem Instagrama.

"Želim se zahvaliti i poželiti sretan Uskrs onim koji su nam sinoć ispred kuće ukrali automobil", poručila je Francesca.

Costa je u gostujući u emisiji Iene govorila i o budućnosti svog sina.

"Dovoljno mi je da je dobro, treba uraditi ono što ga čini sretni. Prelazak u Juventus? Odanost klubu je jedna, ona Romi, ali bio navijala za mog sina ubuduće", rekla je Francesca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Otkrila je da li se Nicola radovao nakon sinoćnjeg majstorskog gola Cristiana Ronalda.

"Od igrača koji trenutno igraju je Cristiano Ronaldo. Jučer sam gledala Ajax - Juventus...Je li Nicola slavio Ronaldov gol? Samo je rekao "Mamaaa kakav gol".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti