Neće u Barcelonu, ali hoće u redove ljutog rivala

Pregovori su počeli, Luka Jović od ljeta u novom klubu?

Samir Mlaćo

Luka Jović igra sjajno ove sezone u Eintrachtu. I sinoć je pogodio u porazu od Benfice, a a posljednjih dana povezuje se sa velikim brojem evropskih velikana.

Pojavile su se informacije da bi Jović mogao u Barcelonu, ali njegov otac je kazao da je on ne želi u Barcelonu, te da od tog nema ništa.

Navodno je Jović zainteresan za odlazak u Man. City, a pregovori su prema pisanju engleskih medija već započeli, no potvrde za sada nema.

Ipak, španska Marca navodi da bi Jović, inače igrač Benfice, karijeru mogao nastaviti u Realu iz Marida.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prema istom izvoru, njegov menadžer Fali Ramadani je obavio pregovore sa čelnicima Kraljeva, a njegova cijena navodno iznosi 70 miliona eura.

Eintracht je spreman na kraju sezone otkupiti Jovića od Benfice, te zatim napraviti pravi posao. Jović igra trenutno najbolju sezonu u svojoj karijeri jer je postigao već 24 gola u Bundesligi, a osam čak u Evropskoj ligi gdje je upisao jedanaest nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.