Allegrijeva nova izjava o Ronaldu dovoljno govori koliko ga cijeni

Dotakao se i Ajaxa

Allegrijeva nova izjava o Ronaldu dovoljno govori koliko ga cijeni

S. Mlaćo

Ajax i Juventus remizirali su u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka u Holandiji.

Gosti su poveli pogotkom Ronalda, no Ajax se nije predavao i na kraju je došao do remija. Svakako da se Stara dama favorit u revanšu, no jasno je da se Holanđani neće lako predati.

Trener Juventusa Massimilliano Allegri otvoreno je govorio o duelu sa Ajaxom. Prvo se dotakao partije Ronalda

"Ronalo je pokazao da je fudbaler na mnogo visokom niovu. Njegov tajming i kretnja su drugačiji od ostalih i to je vidljivo", kazao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ajax je opasan protivnik, sa puno igrača napadaju, ali tako ostavljaju dosta prostora. Mi to nismo iskorisili, te u revanšu 16. aprila moramo biti mnogo bolji".

Da li će Juventus u Torinu do prolaza dalje ili Ajax može napraviti iznenađenje, ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi