Sergio Ramos organizovao večeru, na istoj se nisu pojavila trojica igrača Reala

Iz ovih ili onih razloga

Sergio Ramos organizovao večeru, na istoj se nisu pojavila trojica igrača Reala

E. Škorić

U srijedu su u centru Madrida igrači i stručni štab Reala imali zajedničku večeru.

U poznatom restoranu Asadoru Donostiarri su nogometaši i osoblje Reala imali zajedničku večeru, a organizovao ju je Sergio Ramos, koji je želio na ovaj način dodatno motivirati sve u klubu sedam kola prije kraja.

Na spomenutoj večeri bili su svi izuzev Karima Benzema, Keylora Navasa i Garetha Balea, koji su iz nekih razloga propustili druženje.

Bale i Navas i u januaru su propustili zajedničko druženje. Navas je tada postao otac i želio je da ostane uz suprugu, dok je Velšanin odbio da ide na večeru jer, kako je jednom prilikom rekao Thibaut Courtois, odlazi rano na spavanje.

U četvrtak je tim imao slobodan dan, a danas (petak) od 11 sati su na treningu. Kraljeve u ponedjeljak čeka duel s Leganesom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je trenutno trećeplasirani tim u La Ligi sa 60 bodova, dok vodeća Barca ima čak 13 više. Lošu sezonu Real je 'krunisao' ispadanjem od Ajaxa u osmini finala Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi