Maler za Crnogorca

Jovetić jutros nije mogao primiti goru vijest

Admin Čaušević

Mnogo je fudbalera koji nikada nisu uspjeli pokazati svoj puni potencijal zbog silnih problema s povredama. U tu grupu spada i Stevan Jovetić. 

Mnogo je fudbalera koji nikada nisu uspjeli pokazati svoj puni potencijal zbog silnih problema s povredama. U tu grupu spada i Stevan Jovetić.

Crnogorski reprezentativac se sinoć ponovo povrijedio, a ako je vjerovati izvještajima francuskih medija jutros ga nije mogla dočekati gora vijest.

Jovetić se povrijedio u finišu meča protiv Reimsa, a prvi izvještaji govore da je pokidao križne ligamente što je najteža povreda u fudbalu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Fudbaler Monaca je stadion Louis II napustio na štakama te ga sada čeka pauza od minimalno šest mjeseci. Ova sezona je za njega završena, a vjerovatno neće biti spreman ni za start naredne.

Inače, Jovetić je već još jednom prošao kroz sličan "pakao". Ligamente je pokidao i kada je imao 21 godinu, tada je bio član Fiorentine i pauzirao je skoro cijelu sezonu. Sada ima 29 te oporavak sigurno neće biti lako brz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.