Proslava gola Stevana Jovetića je nešto najtužnije što možete vidjeti

Otac mu nedavno preminuo

Proslava gola Stevana Jovetića je nešto najtužnije što možete vidjeti

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić postigao je sinoć pogodak za svoj Monaco nakon osam mjeseci pauze, a proslava je mnogima izazvala suze na lice.

Jovetić je pogodak posvetio ocu koji je nedavno preminuo, pa je tim povodom spremio i posebnu majicu koju je nosio ispod dresa i pokazao tokom proslave.

Nakon meča se oglasio i na Twitteru te poslao emotivnu poruku.

"Zagrljaj kojeg više nema i koji će mi zauvijek nedostajati. Hvala ti za bezuvjetnu ljubav i podršku. Hvala ti što si bio tu za mene u svim dobrim i lošim vremenima. Vodio si me pravim putem, naučio me pravim vrijednostima i učinio me čovjekom. Volim te", napisao je Jovetić.

Treba reći i to da njegov Monaco polako izlazi iz rezultatske krize te sada ima sedam bodova više od opasne zone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi