Golčina Prcića u remiju Strasbourga, nova povreda nesretnog Stevana Jovetića
Prcić je bio strijelac gola u 69. minuti

Povremeni bh. reprezentativac je postigao sjajan gol

Golčina Prcića u remiju Strasbourga, nova povreda nesretnog Stevana Jovetića

S. Pašalić

Strasbourg je u okviru 32. kola francuskog prvenstva dočekao na svom terenu Guingamp i odigrao 3:3.

Bila je ovo utakmica puna preokreta, a gosti su prvi stigli do vodstva u 37. minuti kada je Thuram pogodio za 1:0, a samo dvije minute kasnije Strasbourg je izjednačio golom Ajorquea.

U 63. minuti Guingamp je ponovo stigao do vodstva, a strijelac je ovaj put bio Deaux. Već u 69. minuti Strasbourg je izjednačio, a gol je ovaj put postigao povremeni reprezentativac BiH Sanjin Prcić.

Četiri minute kasnije domaći su stigli i do prvog vodstva nakon što je Ajorque postigao svoj drugi gol na ovoj utakmici. Ipak, u 86. minuti Guingamp ja stigao do boda kada je Sorbon pogodio za konačnih 3:3.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U druge dvije utakmice Angers je na gostovanju savladao Caen sa 1:0, a strijelac jedinog gola je bio Reine-Adelaide, dok je Monaco na svom terenu odigrao 0:0 protiv Reimsa.

Ono što je između ostalog obilježilo ovu utakmicu je još jedna povreda Stevana Jovetića koji je u 84. minuti napustio igru. Izgleda da se radi o povredi koljena, ali stvarna ozbiljnost ove povrede će biti poznata tek u narednim danima.

Promo

Top Komentari

Dobojlija
Prcica pod hitno u reprezentaciju ,barem da bude zamjena za Pjanica
1 1
BeHaudin
Dzaba je malom sto je prosao najbolju omladinsku skolu u Francuskoj, sto je bio kapiten omladinske reprezentacije, sto je cesto u izboru za igraca kola i igra na visokom nivou. Nije izgleda po ukusu izbornika ! Kod njega vise povjerenja imaju Zakaric i Cimirot koji ne igraju nigdje !?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi