Argentinac zabio dva gola

Pogbina reakcija nakon Messijeve magije je priča za sebe

Admin Čaušević

Barcelona je (ne)očekivano lako s 3:0 pobijedila Manchester United u revanš meču četvrtfinala Lige prvaka i zasluženo se plasirala u polufinale ovog elitnog takmičenja. 

Briljirao je Lionel Messi koji je postigao dva gola za Blaugranu, mrežu Crvenih đavola sjajni Argentina je prvi put "načeo" u 16. minuti poslije prelijepog solo prodora.

Messi je sa saigračima slavio gol, a reakcija Paula Pogbe na njegovu majstoriju je priča za sebe. Francuz je samo stao te zakolutao očima kao da se pita šta se desilo.

Obzirom na vrijednost i reputaciju koju ima očekivalo se da Pogba pokaže svoj kvalitet, ali ga je vezni red Barcelone, prije svih Brazilac Artur, odlično zaustavio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Pogbe ni drugi igrači Uniteda nisu bili na nivou, sigurno će u narednim danima najviše kritika zbog ogromne greške kod drugog Messijevog gola pretrpiti David De Gea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.