Lulić napravio penal koji gosti nisu iskoristili

Lazio za tri minute riješio posao protiv Udinesea

Endin Čaušević

Fudbaleri Lazija pobijedili su večeras na svom terenu Udinese sa 2:0 u zaostaloj utakmici 25. kola italijanske Serije A.

Rimski klub je bez većih problema uspio da dođe do nova tri boda koja su im zlata vrijedna u borbi za mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Lazio je posao završio za svega tri minute kada su uspjeli postići oba gola. Domaći su poveli u 21. minuti nakon što je Immobile asistirao, a gol za 1:0 postigao je Caicedo.

Samo tri minuta kasnije na semaforu je bilo 2:0, a ovaj put su domaći imali dosta sreće jer je svoju mrežu zatresao Sandro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Udinese se početkom drugog dijela mogao vratiti u meč nakon što je Senad Lulić skrivio penal. Ipak, na sreću našeg bivšeg reprezentativca De Paul nije bio precizan s bijele tačke i ostalo je 2:0.

Lazio je trenutno na sedmom mjestu sa 52 boda i ima tri boda manje od Milana koji je četvrti na poziciji koja vodi u Ligu prvaka. Udinese je na 16. mjestu sa 32 boda i još uvijek strepe za opstanak u Seriji A.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.