Već je proslavio prolazak u polufinale, a onda hladan tuš

Navijač Manchester Cityja razbio TV nakon što je VAR poništio Sterlingov gol

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su ispali u četvrtfinalu Lige prvaka od Tottenhama.

City je pobijedio u revanšu na svom terenu sa 4:3, ali su zbog poraza u prvom meču od 1:0 na kraju završili nastup u Ligi prvaka već u četvrtfinalu iako su bili favoriti za osvajanje trofeja.

Utakmica na Etihadu je sigurno najbolja koju smo imali prilike gledati ove sezone jer smo vidjeli čak sedam golova. City je u sudijskoj nadoknadi uspio postići i peti gol, ali je on poništen opravdano zbog ofsajda.

Igrači i navijači Cityja već su proslavili gol i prolazak dalje, a onda ih je VAR u potpunosti utišao. Jedan od navijača ovog kluba je čak razbio TV jer nije mogao vjerovati da je gol poništen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.