Fudbaleri Slobode biće znatno oslabljeni na gostovanju u Mostaru

Novi problemi za Zlatana Nalića

Sloboda u srijedu bez trojice

Emir Dindić

Fudbaleri Slobode u jučerašnjem susretu protiv Sarajeva ostvarili su veliku pobjedu protiv starog sportskog rivala ekipe Sarajeva sa 2:1. 

Međutim, već u srijedu ih očekuje novo iskušenje ovaj put idu na teško gostovanje u Mostar kod aktuelnog prvaka Zrinjskog.

Velike glavobolje će sigurno imati šef stručnog štaba Tuzlaka Zlatan Nalić. Zbog tri žuta kartona taj susret propustiće Goran Vukliš, Antonio Vidović i Edis Smajić.

Važan susret za obje ekipe domaći žele nastaviti potjeru za Sarajevom u borbi za titulu, dok sa druge strane Sloboda želi da nakon pobjede nad Sarajevom pokuša skinuti skalp još jednom velikom protivniku i tako ovu sezonu Premijer lige BiH učiniti još zanimljivijom.

Podsjetimo, u ovoj sezoni Zrinjski i Sloboda odigrali su dva susreta te u oba su bili bolji Mostarci. Na Tušnju je bilo 0:1, dok u Mostaru fudbaleri aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine slavili su sa 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.