Novi problemi za Zlatana Nalića

Sloboda u srijedu bez trojice

10

Komentari (10)

VelaHavle
Nece oni pokusati skinuti skalp zrinjskom... njima ovo odgovara, oni ce se naguziti zrinjskom
Kolonelo
Sportsport.ba juce ste napravili veliku gresku kada su ovi izostanci u pitanju.U najavi za mec Radnik Zvijezda 09 ste napisali da ce Radnik biti bez nekoliko igraca,a od tih sest spomenutih,trojica su se juce nasla na terenu.Ne znam da li je to neka greska,ili je nesto drugo u pitanju.Odakle uzimate te informacije
Vedran86HZSA1986
Fol bez tri igrača, a to je ustvari priprema za naguzivanje Zrinjskom. Nek su vam ultrasi zapalili autobu. Niste ništa bolje ni zaslužili.
DamirT
Ni vi niste nista bolji.Tisu misu i pokrij se usima.
Vedran86HZSA1986
Sto se tice utakmice nisam ništa ni rekao. Sloboda bila bolja i sve čestitke, al da ste govna ko ljudi, govna ste. Idi te se lizat sa izrodima koji vas mrze, a i državu u kojoj živite.
Alfred
@Vedran Čovječe uhvati se knjige jer totalno si nepismen. Kad savladaš pravopis onda komentariši po portalima.
Dino_2000
Vedrane sine, vjerovatno si mlad,vidi se po tvojim komentarima.Vrati se malo u prošlost pa se sjeti kako Željo zaćera Slobodi i kumova da ispadne iz lige,spasiše tu Gabelu da ostane u PL, u Gabeli gdje su bili neki logori,zatvori za Bošnjake,i tad umjesto da se pomogne Slobodi hajmo mi njima zaćerati.Vidiš sine mi smo ti takvi,srce ćemo ti dati ako si čovjek,ali ćemo ti srce i iščupati kad nas se dira.
Honduras
dino lave nemoj više komentarisati živ bio
Vedran86HZSA1986
Ne opravdavam želju ali brate vi ste se u toj sezoni ufatili utakmice sa željom, a to sto ste bili loši tu čitavu sezonu ne spominje te. Željo vam nije kriv sto ste te godine izgubili 20 utakmica. Sami ste krivi i kakve veze ima željo sa Sarajevom. Opet kažem čestitke na pobjedi. Sloboda bolje igrala i 100% zasluženo slavila ali ono Zrinjski Zrinjski sramota.
Vedran86HZSA1986
Ako ti smetaju moji postovi nemoj ih citat i mani se prosipanja pameti tastatura mangupe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.