Pep hvalio rivala

Guardiola je prepun manira, oduševio izjavom o Liverpoolu

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola s puno lijepih riječi govorio o svojim rivalima.

Nakon što je ispao od Tottenhama, menadžer Cityja je pokazao svoje pravo lice, pa je čestitao rivalu iako je na jedan ružan i surov način u posljednjim sekundama ostao bez polufinala Lige prvaka.

Pep je tada oduševio nogometnu javnost, a sada je slično govorio i o Liverpoolu, s kojim City vodi žestoku borbu za prvo mjesto.

"Vidjet ćemo koliko daleko možemo stići. Borimo se s najboljim Liverpoolom ikada, jednim od najboljih igrača koje sam vidio u životu", kazao je Guardiola.

"Borit ćemo se do kraja. Naslov je uvijek u našim rukama, ali naš protivnik je Liverpool koji je nevjerovatan", dodao je.

City je u subotu dobio Tottenham s 1:0 i zadržao je prvo mjesto, a Liverpool danas u Cardiffu mora da pobijedi kako bi ostao u trci. Građani će u tom slučaju biti drugi, ali imaju utakmicu manje od tima s Anfielda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je ipak sigurno favorit danas, a MOZZART nudi jako dobru kvotu na pobjedu Redsa, koju možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.