Arthur otkrio brazilskim novinama

"Pique je jako zgodan i na svakoj svadbi izgleda kao mladoženja, a Messi izuzetno inteligentan"

Edmir Škorić

Brazilski novinari kontaktirali su Arthura, veznjaka Barcelone, a potom im je ispričao neke detalje iz svlačionice katalonskog kluba.

Arthur je oktriće Barcelone ove sezone i poprilično se dobro snašao iako nije dugo u Kataloniji.

U intervjuu za brazilske novine Ale Oliveira je govorio o svojim saigračima, pa posebno izdvojio dvojicu - Gerarda Piquea i Lionela Messija.

"Pique je jako zgodan, visok je i ima prekrasno lice, a na svakoj svadbi izgleda kao mladoženja. On je također dobar lik i uvijek se šali", kazao je Arthur, dodavši:

" Messi je nevjerojatan na terenu i izvan njega. On je naš vođa u svlačionici, čita nogomet kao niko drugi i iznimno je inteligentan".

Arthur se već dokazao kao važan igrač na Nou Campu i priznaje da su se stvari kretale brže nego što je očekivao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nisam očekivao da ću toliko igrati. Mislio sam da ću morati proći neko razdoblje prilagodbe, ali saigrači su mi puno pomogli da se tako brzo uklopim", dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.