U Sociedadu bijesni na sudiju: "Iz poštovanja je mogao barem pogledati tu situaciju"

Baski oštećeni na Nou Campu?

U Sociedadu bijesni na sudiju: "Iz poštovanja je mogao barem pogledati tu situaciju"

E. Škorić

Barcelona je sinoć u okviru 33. kola španske La Lige trijumfovala protiv Real Sociedada s 2:1.

Lenglet i Alba su donijeli Kataloncima pobjedu koja ih je dovela na prag titule, a iz Real Sociedada su danas stigle optužbe i čini se s razlogom.

Golman baskijskog tima Rulli smatra da je drugi gol Barce, odnosno onaj Albin, trebao da bude poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Alba je šutirao i lijepo pogodio, no upitno je da li je njegov saigrač smetao golmanu Rulliju i da li je utjecao na čitavu situaciju?

"Sudija je trebao barem iz poštovanja pogledati snimku te situacije. Ne može se dogoditi da se tako očigledan ofsajd ni ne pregleda", kazao je Rulli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cako
Čist ofsajd, golmanu je bio zaklonjen vidik.
1 0
e_jbga
Zanimljivo trudio se obraniti loptu koju nije ni vidio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi