To nije uopšte očekivala

Majka mu rekla da ofarba dvorište, a on ga pretvorio u mali Anfield: "Pa, ovo je užasno"

Endin Čaušević

Navijači Liverpoola trenutno su glavna atrakcija u Engleskoj jer njihov klub nakon skoro 30 godina ima šansu da osvoji titulu u Premiershipa.

Liverpool je zadnji put bio prvak Engleske 1990. godine i sigurno da tada nisu mogli ni sanjati da će na novi trofej Premiershipa čekati skoro 30 godina.

Ipak, Redsi ove sezone imaju šansu da konačno razbiju prokletstvo i dođu do trofeja. Kolika ludnica vlada među navijačima gledamo svakodnevno u engleskoj javnosti.

Međutim, jedan od navijača je sve prekucao. Naime, njemu je majka dala zadatak da uredi i ofarba dvorište, a ono što je on uradio ju je ostavilo bez teksta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je dvorište pretvorio u mali Anfield, a kada ju je uveo unutra pustio joj je himnu Liverpoola. Ona nije krila da je itekako iznenađenje, te je samo kratko kroz smijeh porućila da je to užasno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.