Poznato ko će naslijediti Repešu

Budućnost nije dugo tragala za novim trenerom

Čelnicima Budućnosti nije dugo trebalo da imenuju novog trenera.

Poraz od Crvene zvezde u majstorici i gubitak titule šampiona ABA lige doveli su do toga da Jasmin Repeša podnese ostavku, a u podgoričkom klubu vrlo brzo su pronašli zamjenu, i to u sopstvenim redovima.

U Budućnosti su se, naime, opredjelili za 37-godišnjeg Petra Mijovića koji će voditi tim makar do završetka sezone, a mladi stručnjak je sa klubom upoznat vrlo dobro jer je prethodno radio u omladinskom pogonu.

Samostalno je Mijović vodio još Podgoricu, Zetu i Bashkimi, bio je asistent u juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji Crne Gore, a sarađivao je i sa Lukom Pavićevićem u francuskom Roanneu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Informacija o imenovanju Mijovića za novog trenera uskoro će biti i zvanično potvrđena od strane Budućnosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.