"U Podgorici navijači nisu utrčali na teren i nisu dirali košarkaše"
Žestok odgovora košarkaša Budućnosti

Bura nakon finala ABA lige se ne smiruje

"U Podgorici navijači nisu utrčali na teren i nisu dirali košarkaše"

E. Dindić

Playmaker Budućnosti Norris Cole u izjavi za Eurohoops istakao je kako majstorica ABA lige nije trebala ni da se odigra. 

"Ovo je bio najgori ambijent gdje sam igrao. Bacali su na nas stolice, pića, pljuvali su nas, koristili pirotehniku i razne druge predmete. Njihovi navijači su uletjeli na teren i prekinuli nas tokom zagrijavanja, te doveli do te mjere da smo morali da odemo sa terena. Bilo je potpuno nesigurno. Prijetili su nam da će oduzeti titulu ako se ne pojavimo na terenu", rekao je Cole te dodao:

"U Podgorici naši navijači nisu utrčali na teren na zagrijavanju. Nisu dirnuli ni jednog košarkaša. Nisu bacali stolice ili čaše sa sokovima na teren. I na kraju ABA liga je reagovala kako bi sve to iskontrolisala, a to nije učinila u Beogradu. Naši navijači u Podgorici nisu divljali na terenu za igru", završio je Cole.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi