Repeša ogorčen: "Ne vidi smisao rada u ovakvoj ABA ligi"

Napustio kormilo Budućnosti

Repeša ogorčen: "Ne vidi smisao rada u ovakvoj ABA ligi"

Bivši selektor košarkaške reprezentacije BiH Jasmin Repeša odlučio je da napusti klupu Budućnosti.

Repeša je Podgoričane preuzeo početkom godine kada je klupu preuzeo od Džikića, a poraz od Crvene zvezde i gubitak titule šampiona ABA lige doveli su do toga da "digne sidro" i napusti Budućnost.

Koliko je Repeši teško pao sinoćnji poraz, kao i neredi zbog kojih je susret kasnio sat vremena, vidjelo se i po tome što se nakon svega nije pojavio na konferenciji za medije, a odluka o njegovom odlasku i nije toliko iznenađujuća.

Povodom Repešinog odlaska oglasio se i podgorički klub.

"Gospodin Repeša je pri odlasku naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi", stoji, između ostalog, u saopštenju koje je izdala Budućnost.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Budućnost je, podsjetimo, sinoć u petoj utakmici finala regionalne ABA lige poražena od Crvene zvezde s visokih 97:54.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi