Navijači će svoj glas moći dati putem zvanične mobilne aplikacije, koja je pokrenuta skoro dva mjeseca prije završnice koja se igra u Kelnu.

Podržite našeg reprezentativca

Navijači biraju najbolje: Benjamin Burić u konkurenciji za All-star ekipu EHF Lige prvaka

Esmer Oštraković

Čak pedeset igrača nominovano je u deset kategorija za ovogodišnju All-star ekipu u EHF Ligi prvaka, a među nominovanima je i bh. reprezentativac Benjamin Burić.

Ove godine svi oni koji prate rukomet moći će glasati za All star ekipu, te će upravo navijači biti ti koji su na kraju izabrali ekipu.

Navijači će svoj glas moći dati putem zvanične mobilne aplikacije, koja je pokrenuta skoro dva mjeseca prije završnice koja se igra u Kelnu.

Za razliku od poršle godine, samo pet igrača našlo se i na ovogodišnjem spisku a to su golman Arpad Sterbik zatim Gensheimer, Sagosen, Lagarde i Mem.

Naravno reprezentativac Bosne i Hercegovine, Benjamin Burić, pruža sjajne partije ove sezone u Flensburgu, a navijači iz Bosne i Hercegovine će savim sigurno dati soju podršku našem golmanu.

Osim njega od golmana su u konkurenciji Dejan Milosavljev iz Vardara, Arpad Sterbik iz Veszprema, Perez de Vargas iz Barcelone, te Marin Šego iz Pick Szegezda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.