Cassano smatra da se Inter mora riješiti Maura Icardija i Ivana Perišića

Novi sukob Cassana i Wande: Perišić je prvi napravio nered, a onda si haos nastavila ti!

S. Pašalić

Nekadašnji igrač Intera iz Milana, Antonio Cassano, u jednoj tv emisiji je napao je Wandu Naru, ali se dotakao i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Cassano je komentarisao nekoliko klubova iz vrha italijanske Serije A, ali je najviše pričao o Interu.

"Inter mora prodati Perišića i Icardija u junu. Problem je jednostavan. Perišić je prvi napravio nered, a onda si haos nastavila ti", rekao je Cassano pokzaujući na Wandu Naru, a zatim je nastavio:

"Romi je potrebno deset novih igrača, a Milan ima ekipu punu mediokriteta. Spalletti je s druge strane idealan trener za Inter, a Conte može samo preuzeti Milan."

"Po mom mišljenju Inter ima osrednji tim. Među igračima koji su sada tamo, niko od njih ne bi igrao u mom timu u kojem sam bio", rekao je Cassano.

Wanda Nara, koja je supruga i egentica Maura Icardija bila je uzročnik velikog broja skandala koji su bili vezani za igrača Intera.

Icardi je propustio i nekoliko utakmica zbog povrede koljena, a mnogi su smatrali da je to laž i da je igrač Intera jednostavno odbijao da igra jer klub nije želio ispuniti njegove uslove oko novog ugovora.

Nara se u jednom intervjuu dotakla i Perišića i njegovog propalog transfera u Arsenal, a hrvatski reprezentativac joj je zatim preko Icardija poručio da ga više ne spominje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako se Icardi nakon svega našao na meti navijača i nakon što mu je oduzeta kapitenska traka, on se ipak vratio u tim, a Inter je ipak zaigrao nešto bolje i sada drži treće mjesto.

Supruga Maura Icardija je rekla kako Icardi želi ostati u klubu, ali bi Perišić definitivno mogao napustiti Inter kojem nije potrebno da ima dva igrača u svlačionici koji su u sukobu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.