Wanda: Icardi će ostati u Interu još 150 godina

Više se ne zna ko pije, a ko plaća

Wanda: Icardi će ostati u Interu još 150 godina

Endin Čaušević

Saga oko argentinskog napadača Maurca Icardija još uvijek traje, a iz dana u dan se mijenjaju priče da li će otići ili ostati u Interu.

Icardi je trenutno najomraženija ličnost kod navijača Intera zbog svog ponašanja, odnosno odbijanja da nastupa u dresu ovog kluba. To se desilo prije dva mjeseca kada mu je oduzeta kapitenska traka zbog odugovlačenja oko potpisa novog ugovora.

Argentinski napadač je na ružan način pokazao da želi na kraju sezone napustiti Inter iako često tvrdi da je to klub u kojem želi ostati što duže. No, odbijanjem novog ugovora dao je do znanja čelnicima Intera da mogu tražiti novog napadača.

Međutim, čini se da je ova situacija dobila još jedan obrat nakon što se oglasila njegova supruga Wanda Nara koja sada tvrdi da Argentinac želi ostati u Interu.

"Mauro želi da ostane i to je njegov izbor. Ako Spalletti želi da ostane u Interu još 100 godina onda će Mauro ostati još 150 godina. To će on odgovoriti ako ga pitaju", rekla je Wanda.

Wanda i Mauro žestokom fotografijom 'zapalili' Instagram: Oboje su bez majica i u vrućoj pozi

Wanda je pored uloge supruge dobila i ulogu agenta napadača Intera, a i taj posao je shvatila itekako ozbiljno, jer je napravila brojne skandale sa potpisom novog ugovora u Interu.

Nakon svih tih skanadala sve se malo stišalo. Ipak, sve se više priča o odlasko Icardija sa Giuseppe Meazze, a to će se vjerovatno na kraju i dogododiti.

I dok čekamo ime novogo kluba u kojem će 26-godišnji napadač nastaviti karijeru, Wanda se ponovo postarala da Mauru ne bude dosadno ni kad je kod kuće.

Na Instagram je postavila fotografiju na kojoj su oboje bez majica. Nalaze se u vrućoj pozi i ovo je izazvalo lavinu komentara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi