Nije htio ništa da rizikuje

Liverpool jutros odradio trening na stadionu Espanyola zbog bizarne odluke Jurgena Kloppa

Endin Čaušević

Liverpool večeras igra u gostima protiv Barcelone prvu utakmicu polufinala Lige prvaka.

Izabranici Jurgena Kloppa sinoć su u Barceloni odradili zvanični trening na Camp Nou, a poznato je da je to tradicionalno posljednji trening neke ekipe pred utakmicu.

Međutim, u Liverpoolu su napravili potez koji je totalno zbunio javnost u Španiji. Naime, Redsi su jutros ponovo odlučili da treniraju, a ono što je mnoge iznenadilo to su uradili na stadionu gradskog rivala Espanyola.

Mundo Deportivo objavio je danas da su u Liverpoolu imali namjeru da odrade tajni trening, ali su znali da to ne mogu uraditi na Camp Nou ili u blizini njega.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Klopp je htio da jutros obavi trening s igračima i izabrao je stadion Espanyola zbog toga što se bojao da bi neko iz Barcelone mogao da špijunira njihov trening.

Utakmica između Barcelone i Liverpoola igra se večeras s počekom u 21 sat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.