Tuttosport objavio

Juventusova lista pojačanja: Šest ofanzivaca i stoper koji je zaludio Evropu

Edmir Škorić

Juventus je jedan od onih klubova koji će krenuti u ljetni šoping, a na radaru Stare dame mnoga su imena.

Juventus je bio dominantan u Seriji A, ali ni dolazak Cristiana Ronalda nije pomogao da se osvoji trofej u Evropi.

Stara dama će stoga praviti remont ekipe, bez obzira na osvojen osmi uzastopni Scudetto.

Tuttosport je objavio listu igrača koje Juve namjerava dovesti, a na njoj se nalazi šest nogometaša.

Rabiot, Ndombele, Isco, Pogba i James Rodriguez su veznjaci koje Juve planira da kupi, a šesti na listi je Matthijs de Ligt, stoper Ajaxa kojeg želi i Barcelona i koji je izbacio Juventus u četvrtfinalu Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spomenuti igrači su uglavnom tražena roba i neće ih biti lako dovesti, a postavlja se pitanje zašto Juve želi da dovede toliko veznih igrača kada je već poznato da stiže i Aaron Ramsey iz Arsenala.

Po svemu sudeći, Miralem Pjanić će biti jedan od koji će napustiti Torino, a svoje mjesto prepustit će nekome sa gore spomenute liste.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.