Skupocjeno pojačanje se posvađalo s Allegrijem, Mendes već počeo pregovore s drugim klubom

Napušta Juventus?

Skupocjeno pojačanje se posvađalo s Allegrijem, Mendes već počeo pregovore s drugim klubom

Admin Čaušević

Kao i prethodnih tako će i ovog ljeta biti kadrovskih promjena u Juventusu. 

Redove osmostrukog uzastopnog prvaka Italije će sigurno pojačati nekoliko igrača, dok će pojedini napustiti popularne Bianconere.

Na opšte iznenađenje torinski klub bi nakon sveg jedne provedene sezone trebao napustiti Joao Cancelo.

Gazzetta dello Sport piše kako portugalski desni bek nije u dobrim odnosima sa Massimillianom Allegrijem te da bi mogao potpisati za Manchester United.

Milanski list tvrdi da je Cancelov menadžer, Jorge Mendes, već ostvario prve kontakte s Crvenim đavolima i da je realizacija transfera veoma moguća.

Međutim, dosta će zavisiti i od budućnosti Allegrija koji bi krajem ovog mjeseca trebao razgovarati s predsjednikom Andreom Agnellijem nakon čega će definitivno bit poznato ostaje li na klupi ili ne.

Cancelo je odlično započeo ovu sezonu, ali povreda tokom zime ga je unazadila pa je na proljeće kao i cijela ekipa Juventusa doživio pad forme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 24-godišnjak je Staru damu prošlog ljeta košao 40 miliona eura, a u Torino je stigao iz Valencije nakon što je odradio odličnu sezonu na posudbi u Interu.

Ipak, ove natpise treba uzeti s rezervom jer je za medije na Apeninima svojstveno da u Juventusu "vide" problem tamo gdje ga zapravo i nema.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi